Expositie in bibliotheek

Expositie in bibliotheek01 november 2016Bibliotheek

Schilderijen van schilderclub Irene Olivier en Fairtrade artikelen.

In de maanden november en december een expositie van kunst en een kleine selectie uit het assortiment fairtrade kerstartikelen van de Wereldwinkel.

De schilderclub van Irene Olivier bestaat uit amateurs die voor hun plezier schilderen onder de bezielende leiding van Irene. Ieder lid volgt de eigen belangstelling en ontwikkelt een eigen stijl. Daarnaast inspireren de leden elkaar door het uitwisselen van tips en ideeën.

Goednieuwsbrengers van de wereldwinkel
In de vitrines in de bibliotheek is een kleine selectie uit het assortiment fairtrade kerstartikelen van de Wereldwinkel te bewonderen. Blikvangers zijn de prachtige engelen afkomstig uit Mexico.

Fairtrade: heel gewoon
De Wereldwinkelproducten zijn fairtrade. Dat betekent dat ze zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Producenten worden niet afgescheept met een schijntje, maar krijgen voor hun producten een prijs waarmee ze een fatsoenlijk bestaan kunnen opbouwen. Met contracten voor een langere periode, scholing voor zichzelf en hun kinderen, verantwoorde arbeidsomstandigheden en zorg voor het milieu. Al die dingen die we in Nederland heel gewoon vinden!

Waar: bibliotheek Bollenstreek, Lange Voort 2 T, 2341 KA Oegstgeest Voor meer informatie: www.bibliotheekbollenstreek.nl.

kunst & cultuur overzicht

01 april 2024Bibliotheek

Expositie in Bibliotheek t/m 28 juni

Angela Robson exposeert haar werk.
10 april 2024In de regio

Expositie in Oude Raadhuis Warmond t/m 20 mei

Khalid & Rachid Zerrou en John Striegel exposeren.
22 april 202414.00De Kratong

Schilderclub in Buitenlust

Schilderclub in de Kratong.