Musical The Lion King

Musical The Lion King13 december 2016In de regio

Stichting Evenementen verzorgt uitje naar Musical in Scheveningen.

De Stichting Evenementen verzorgt naast de vele jeugdwerkactiviteiten ieder jaar ook een aantal concert- musical- en theaterreizen. Dinsdag 13 december gaat de actieve Oegstgeester vrijwilligersorganisatie op veelvuldig verzoek naar de populaire musical The Lion King in het AFAS Circustheater. Ook de eerder aangekondigde plannen om andere uitjes en andere activiteiten te gaan organiseren vallen goed in Oegstgeest.

Musicalreis naar Koning der Musicals
Tussen Sinterklaas en Kerst kunnen zo’n vijfitg musicalliefhebbers met de Stichting Evenementen vanuit Oegstgeest afreizen naar een theaterspektakel dat alle verwachtingen overtreft: Zet al je zintuigen op scherp voor Disney's The Lion King, de Koning der Musicals en laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en leef mee met het verhaal van Simba, de toekomstige leeuwenkoning. Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Volg Simba tijdens zijn gevaarlijke reis en beleef hoe een kleine leeuw uitgroeit tot machtige koning.

Disney's The Lion King is nergens mee te vergelijken. Deze theatersensatie is een artistiek feest voor je zintuigen. Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice. Disney's The Lion King trok wereldwijd al meer dan 80 miljoen bezoekers en won zeventig internationale awards. Dinsdag 13 december vertrekken zo’n vijftig musicalliefhebbers vanaf de opstapplaats bij het Oegstgeester Dorpscentrum aan de Lijtweg naar het AFAS Circustheater in Scheveningen om getuige te zijn van deze schitterende musical. Belangstelling? Laat het snel weten!

Veel belangstelling voor zondag-uitjes
Na de bekendmaking om ook op zondag uitjes te gaan verzorgen zijn bij de Stichting Evenementen al diverse hartverwarmende reacties binnengekomen. Inmiddels is er overleg met touringcarbedrijf Koninklijke Beuk geweest om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor betaalbare en verrassende uitjes... Binnenkort zult u in dit blad meer over deze en andere nieuwe uitjes en andere activiteiten van de Stichting Evenementen kunnen lezen… Wilt u als eerste geïnformeerd worden over deze nieuwe Evenementenreizen? Laat het vast weten!

Belangstelling? Meer info? Ga naar www.st-evenementen.nl. Geen internet? Bel dan: 071-5171540. Aanmelden is nog steeds (beperkt) mogelijk!

film & theater overzicht

26 april 202414.30Dorpscentrum

Filmmiddag Radius

Radius filmmiddag.