Grafisch- en tekenwerk in bibliotheek

Grafisch- en tekenwerk in bibliotheek30 april 2017OpeningstijdenBibliotheek

Uitingen van Ontwerpstudio Het Papierburo en tekeningen van Jan Mulder.

Expositie grafische ontwerpstudio Het Papierburo
Het Papierburo is een kleine grafische ontwerpstudio in 2015 opgericht door Marleen de Mie uit Oegstgeest. De expositie in de bibliotheek laat een overzicht zien van de creatieve uitingen die het buro gemaakt heeft. De studio houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen van logo’s en huisstijlen in opdracht voor bijvoorbeeld ZZP’ers en het bedenken en produceren van o.a. originele wens- en ansichtkaarten.
Het Papierburo heeft een grote liefde voor papieren producten (papier collages), typografie, kalligrafie, handlettering, fotografie (waaronder ook digitale collages) en (grafische) vormgeving.

Tekeningen van Jan Mulder
Jan Mulder exposeert in de bibliotheek van Oegstgeest zijn tekeningen. Het zijn getekende verhalen van historische gebeurtenissen ; vandaar dat hij ze ‘tekeningen met een verborgen achtergrond‘ noemt.
Jan Mulder is ook fervent verzamelaar van antiek speelgoed en hij verwerkt regelmatig voorbeelden daarvan in zijn tekeningen.
Zijn werk is te zien in de maanden mei en juni. Wanneer u hem in de bibliotheek tegenkomt, zult u zeker getrakteerd worden op zijn enthousiaste verhalen over zijn tekeningen!

kunst & cultuur overzicht

01 april 2024Bibliotheek

Expositie in Bibliotheek t/m 28 juni

Angela Robson exposeert haar werk.
10 april 2024In de regio

Expositie in Oude Raadhuis Warmond t/m 20 mei

Khalid & Rachid Zerrou en John Striegel exposeren.
06 mei 202414.00De Kratong

Schilderclub in Buitenlust

Schilderclub in de Kratong.
12 mei 202411.30-15.00Regenboogkerk

Kunst in Regenboogkerk t/m 16-6

Kunst van Lydia Sleutel en Joop van Egmond.