Style & Fashion Evenement

Style & Fashion Evenement23 september 201713.00Kempenaerstraat

Style & Fashion Evenement in Winkelgebied De Kempenaer.

Winkelgebied De Kempenaer verloot prijs en showt modecollectie met modellen van hockeyclub LOHC tijdens het Style & Fashion Event
Winkelgebied De Kempenaer houdt zaterdag 23 september een Style & Fashion Event met alles erop en eraan in het gebied in Oegstgeest. De winkeliers uit De Kempenaerstraat en de Terweeweg laten hun nieuwste collectie zien in de modeshows. Bovendien doet bijna iedere winkelier mee aan de etalagewedstrijd. Bezoekers kunnen stemmen op de mooiste herftsetalage en een prijs winnen.

Op het Style & Fashion Event zijn stembiljetten beschikbaar, de bezoekers kunnen hiermee tot 30 september op hun favoriete etalage stemmen. Het thema voor de etalages is ‘herfst’. Onder de stemmers verloot Winkelgebied De Kempenaer een goedgevulde goodiebag ter waarde van €500,00.

Modeshows op de Terweeweg
De modewinkels van Winkelgebied de Kempenaer kleden de vrouwen van LOHC Dames 1 aan met hun nieuwste collecties. Deze showen zij tijdens de twee modeshows op de Terweeweg, begeleid door een dj. De eerste show start om 13.00 uur en de tweede om 15.00 uur. Bezoekers hebben uiteraard hierna de kans om zelf de outfits te passen in de verschillende winkels.

Winkelgebied De Kempenaer en fashion
Winkelgebied De Kempenaer staat onder andere bekend om bijzondere winkels, prachtige merken en uitstekende service. Bezoekers bezoeken dit gebied vanwege hun interesses in mode, fashion, beauty en style. Het winkelgebied laat door dit evenement zien dat de ondernemers erg blij zijn met deze bezoekers.

winkelen & lifestyle overzicht