Inschrijven: Musicalreis Fiddler o/t Roof 20 maart

Inschrijven: Musicalreis Fiddler o/t Roof 20 maart15 januari 2018St.Evenementen

Inschrijven voor musicalreis naar Fiddler on the Roof. Nog maar een paar plekken open!

Op veelvuldig verzoek verzorgt Stichting Evenementen in 2018 een musicalreis naar de musicalklassieker Fiddler on the Roof. In het jaar dat de actieve Oegstgeester vrijwilligersorganisatie haar 25-jaar jubileum viert worden diverse bijzondere activiteiten aan het jaarprogramma toegevoegd. Inschrijven voor deze musicalreis is op dit moment al mogelijk.

Thomas Acda, die de hoofdrol van Tevye speelt, neemt je op innemende en geestige wijze mee in deze meeslepende musical. Fiddler on the Roof, met ‘If I Were A Rich Man’ en vele andere beroemde evergreens, gaat over een wereld op de vlucht waarin uiteindelijk de liefde overwint. Het is een dynamische voorstelling met veel dans en muziek, die entertaint in grootsheid en ontroert in intimiteit. Deze musical toont ons de betekenis van familie in een veranderende wereld waarin wij overeind proberen te blijven met onze tradities.

Dinsdag 20 maart 2018 vertrekt de Stichting Evenementen met enkele tientallen musicalliefhebbers vanaf het Dorpscentrum aan de Lijtweg naar het nieuwe Luxortheater in Rotterdam.

Meer informatie over alle Evenementenactiviteiten kunt u vinden op www.st-evenementen.nl. Voor telefonische informatie kunt u contact opnemen met de Evenementenvrijwilligers via 071-5171540.

film & theater overzicht

21 december 201814.30Dorpscentrum

Radius Filmmiddag

Ontroerende film over verdwaald jongetje in India.