Duoexpositie Tijd voor Kunst

Duoexpositie Tijd voor Kunst02 juni 20209.00-17.00Duinzigt

Ligtenberg en Goede exposeren in Duinzigt Galerie Tijd voor Kunst.

Vanaf 2 juni kan het publiek genieten van een kunstexpositie in Oegstgeest! Het historische complex Duinzigt, Ruimte voor Ondernemen, aan de Rhijngeesterstraatweg 40D geeft Galerie Tijd voor Kunst de gelegenheid om werken van twee kunstenaars te tonen aan het publiek.

Swanica Ligtenberg heeft zich na een jarenlang verblijf in Amerika, Zwitserland en Japan in Ouderkerk aan de Amstel gevestigd en daar haar Swan Ceramics Art Gallerie geopend. Haar keramiek wordt gekenmerkt door warme kleuren en een harmonie van vorm, ontwerp en elegantie. Swanica exposeerde in musea en galeries in China, Japan en Amerika en ontving de “Special Judges Award” voor haar Raku vaas met paardenhaar tijdens de Internationale Keramische Competitie in Japan. De creatie van haar kunst is geïnspireerd door haar spirituele verbondenheid met Moeder Aarde en cultuur, een inspiratie die zij deelt met de andere kunstenaar bij de expositie.

Geerte A. Goede volgde de opleiding Genezend Tekenen in Zutphen en geeft holistische kunstlessen in Apeldoorn. In deze expositie toont zij schilderijen die ze maakte tijdens haar verblijf in het Midden Oosten. Met het maken van kunst zoekt ze naar verbinding tussen verschillende culturen. Ze maakt onder andere gebruik van de stiptechniek van de aboriginals uit Australië en van islamitische geometrische patronen. In combinatie met foto’s ontstaat hierdoor een eigentijds beeldverhaal.

De expositie van Galerie Tijd voor Kunst is te zien van 2 juni tot 27 augustus 2020, maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur. Bezoekers wordt verzocht om de maatregelen die zijn genomen wegens het coronavirus in acht te nemen.

Duinzigt
Ruimte voor Ondernemen
Rhijngeesterstraatweg 40 D
2341 BV Oegstgeest

www.galerietijdvoorkunst.nl
www. Duinzigt-ondernemen.nl


kunst & cultuur overzicht

28 februari 2024In de regio

Expositie in Oude Raadhuis Warmond t/m 7/4

Caroline Mars en Harry Theuns exposeren.
01 april 202414.00De Kratong

Schilderclub in Buitenlust

Schilderclub in de Kratong.
01 april 2024Bibliotheek

Expositie in Bibliotheek t/m 28 juni

Angela Robson exposeert haar werk.
08 april 202414.00De Kratong

Schilderclub in Buitenlust

Schilderclub in de Kratong.