Hutten bouwen in Pinksterweekend met Thuis-editie via hut.sagara.nl

Hutten bouwen in Pinksterweekend met Thuis-editie via hut.sagara.nl21 mei 2021Oegstgeest

Huttenbouwfestijn Hut'16 houdt Thuis-editie.

In het Pinksterweekend kunnen kinderen uit Oegstgeest thuis een echte hut bouwen! Wegens de Corona-maatregelen houdt scoutingvereniging Sagara’s Satry’s dit jaar helaas geen huttenbouwfestijn op het eigen terrein, maar bij de deelnemers thuis in eigen tuin. Wie zin om een paar dagen te timmeren en zagen met Pinksteren, kan samen met vriend(inne)tjes/ neven/nichten/buurtkinderen een eigen hut bouwen in eigen tuin. Bij de Sagara’s kan hiervoor een bouwpakket worden gekocht waarmee met vijf à zes kinderen een eigen hut kan worden gebouwd. In het bouwpakket zit het heuse bouwmateriaal (pallets hout en spijkers, materiaal om te versieren) en natuurlijk wat lekkers te eten en drinken. Er worden daarnaast on-line bouwtips gegeven en er kan in het Pinsterweekend op zaterdag en zondag via Whats-app contact worden gezocht met het bouwteam van Hut ‘16.

Het bouwpakket is vanaf woensdag 21 maart 7.00 uur te bestellen via de site hut.sagara.nl. In totaal kunnen er twintig groepjes deelnemen aan de coronavariant. Wees er snel bij want op=op. De inschrijving sluit op vrijdag 16 april om 16.00 uur. Voor kinderen die geen tuin hebben en wél graag willen bouwen, kan het team van Hut’16 meedenken over een passende bouwplek in overleg met de gemeente.

Deze thuis-HUT is mogelijk dankzij onze sponsors waaronder De Wit Transport , SKO Oegstgeest en de gemeente Oegstgeest, en de vrijwilligers die onder meer helpen om de bouwpakketten thuis te bezorgen. Wie een bestelbus of aanhanger te leen heeft voor het bezorgen kan dit melden via hut.sagara.nl. Houd deze site en de media in de gaten voor de allerlaatste ontwikkelingen!

Oproep
Dankbaar voor de hulp van vrijwilligers en de gemeente is er toch meer nodig. Om de huttenbouw te kunnen organiseren heeft de vereniging dit jaar harder dan ooit de hulp nodig in de vorm van materiële- en financiële sponsoring. Wie een bijdrage wil leveren kan e-mail sturen naar hut@sagara.nl.

sport & recreatie overzicht

08 mei 202114.00Oud-Poelgeest

Jolanda Bisselink begeleidt Wolkerswandeling 8, 12 en 19 mei

Drie Wolkerswandelingen. Op 8, 12 en 19 start bij Kasteel Oud-Poelgeest.
09 mei 202114.15-16.30Dorpscentrum

Moederdagviering bij Seniorensoos Rendez Vous; aanmelden wabl@casema.nl

Spelen en spellen bij Rendez Vous.
21 mei 2021Oegstgeest

Hutten bouwen in Pinksterweekend met Thuis-editie via hut.sagara.nl

Huttenbouwfestijn Hut'16 houdt Thuis-editie.
22 mei 202110.00-15.00Oegstgeest

Speurtocht voor hele gezin; aanmelden info@gezinscoacheleiden.nl

Verrassende speurtocht start Jumbo Rustenburgerpad in Oegstgeest aan de Rijn.