Expositie Kleur in de winter t/m 2-2

Expositie Kleur in de winter t/m 2-203 december 2022In de regio

25 leden KunstenaarsCollectief KuCo expo in Basalt.

Aan de muren in de diverse gangen en in twee vitrinekasten zijn diverse kleurrijke werken te zien die de sombere wintermaanden opfleuren. Van kleurrijk schilderij tot sierlijk gemaakte spiegellijsten en van glaswerk tot unieke “dot art” objecten.

Iedere deelnemer heeft het thema op zijn of haar eigen manier geïnterpreteerd. Zo laat Greet Zuiderduijn-Otter een aantal van haar klassieke bloemstillevens zien, heeft Janny Rijnberk met stof een gestileerd werk met bloemen gemaakt en ontwierp Robert van Rossem een driedimensionale spiegellijst van hout met daarop vrolijk gekleurde tulpen. Verder staan in de grote vitrinekast sierlijke bloemstukken van glas gemaakt door Ineke Kamman en komt het bloementhema ook in andere werken voor.

Ook zijn er natuurlijk diverse winterse landschappen te zien, geschilderd in olieverf, acrylverf of aquarel. Van realistisch tot intuïtief werk, er is van grote diversiteit in kunstvormen.

Als u door de expositiegangen loopt, vergeet dan niet naar de kunstwerken te kijken van Nico Duivenvoorde die hangen in wachtruimte 8, en de tweeluik van Irene Kurpershoek in wachtruimte 7.

De expositie is van maandag tot en met vrijdag vrij te bezoeken tussen 9.00 en 16.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein en het eerste half uur is parkeren gratis. Daarna wordt twee euro per uur in rekening gebracht.

kunst & cultuur overzicht

28 februari 2024In de regio

Expositie in Oude Raadhuis Warmond t/m 7/4

Caroline Mars en Harry Theuns exposeren.
04 maart 202414.00De Kratong

Schilderclub in Buitenlust

Schilderclub in de Kratong.